02.08.2016

Har du noen gang opplevd at du selv lever opp til andre sine forventninger, men føler at det ikke gir deg den bestemte meningen med livet? Har du noen gang opplevd at noen ødelegge deg både psykisk og/eller fysisk? eller har du opplevd at slik du ønsket ting, ikke ble slik som det var tenkt? 

Vel, dette tenker jeg på hver dag for de siste 7årene! Og jeg går og tenker på fortiden min veldig mye. Både på vondt og godt.

Det var mye ting jeg hadde forventet med livet, men sitter i dag og tenker på at hvorfor har det ikke blitt til. Jeg har opplevd mye, både godt og vondt. Men det som er det verste; er det som vonde minnene som sitter inni meg den dag i dag. Den ubehagelige følelsen over hva som skjedde med meg og frykten for at det skal skje igjen, den er  mektig. Men det har ikke stoppet meg for å leve. Nei

For jeg er veldig snill, kjærlig og omsorgsfull person som stiller opp og hjelper andre. Det har jeg alltid vært. Men jeg var mye mer dumsnill for 7år siden enn nå i dag. Jeg har blitt overkjørt så mange ganger på grunn av at jeg var dumsnill. Men jeg har merket selv at jeg har blitt mer og mer inni en boble for meg selv, for til tider kan jeg tåle å være sammen med folk en hele dag. Men kan jeg isolerer meg vist jeg får en kommentar som virker inn på meg.og det spiller ingen roller om det er godt eller vondt det heller. 

Men jeg har tenkt mye på å spørsmålet: "Hvorfor høre på andre om hva jeg skal gjøre med livet, når det er bare meg som styre hva jeg vil?"

Vel folkens, så har jeg konkludert at det er viktig å ha trua på seg selv, uansett hva situasjon er det snakk om. Uansett om det gjelder skolegang, familie, venner, livet, eller så og si alt.  En må ikke begynne med noe prosjekt når en ikke har trua på seg selv, da mister en fort motgang i prosjekt en startet på. Det har jeg lært selv. Og ikke være avhengig av hva andre meiner, skal en gi blanke F i. 
 

For det er mitt liv, og jeg gjør hva jeg vil med det. Og jeg skal ikke la det holdes på vent, for den noen andre mener det motsatte. OG DU KAN GJØRE DET SAME SOM MEG. DITT LIV OG DINE VALG.


Jeg velger å være anonym for en stund.

Ha en fin tyrsdag folkens! <3:*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits