Å ta kontroll

Det viktigste er å ha kontroll i livet.

Og det er ikke noe enkelt.

Det kan være i fra livshendelse til tilfeldige personer en møter i løpet av livet, som gjør at en mister alt kontroll, og man vil oppleve at den ikke vet hva en skal gjøre mer.  Det har jeg opplevd å miste kontroll på gang flere ganger, ved å møte visse personer som enten har knust hjertet mitt eller gitt meg arr i sjelen. Å få arr på sjela tar virkelig på. For jeg har vært sammen med en psykopat, som gjorde meg mye vondt. Og jeg fikk oppleve hver dag jeg var sammen med han, at han løy til meg, skadet meg og vi kunne ha den same diskusjonene opp og opp igjen. 

Jeg er veldig glad for den dag i dag at jeg kom meg ut av det helvete, for det vart verre og verre hver dag som gikk. Men jeg fikk plutselig et pang, jeg møtte veggen, der jeg kjente med meg selv at nok er nok. Men jeg klarte ikke å slå opp med han for tredje gang, for jeg var redd for at han ikke lot meg være i fred etter bruddet. Men jeg hadde fått nok av han. Så en lørdags føremiddag i september for 5 år siden, sto han plutselig på døren til hybelen min, dagen etter jeg hadde fått nok. Han ville snakke med meg, men jeg viste selv at det var ikke vist i for uansett hva det var, så kom vi ikke noe veg med det. Og verste av alt så kunne han lerke opp låse på dører, så jeg fikk helt panikk når han tok i dørhandtaket. Jeg ringte til mammaen min, og ho ringte etterhvert til politiet. Så ringte politiet til oss begge. Og da endelig gikk han, og siden den dagen har jeg ikke hørt et ord i fra han. 

Men jeg har hatt mareritt om han, og jeg levd i angst på grunn av han. Og hver gang jeg ikke får til noe, så høre jeg hans djevelsk stemme inni hodet mitt at jeg er et null. Den stemmen høre jeg ganske ofte, for hver gang det går dårlig med enten skule, jobb eller forhold. Jeg vil ikke la meg bli mer krenket av den stemmen. For jeg vil leve, og kjenne friheten og føle ekte kjærlighet. For vi mennesker lever av kjærlighet, og det gjelder det å bli snakket til og ha en vennelig hand på skulderen og høre at vi har gjort en bra jobb eller hvor fantastisk person en er. 

Men jeg har virkelig bestemt meg at diverse ting skal jeg få til, og det er meg alene som skal få det til. Og JEG SKAL TA KONTROLL OVER MITT EGET LIV IGJEN, OG FÅ DET TIL SLIK SOM JEG VIL HA DET. Selv om jeg har vært igjennom skitt, så trenger jeg ikke å være i skitt nå lenger.  Og det same gjelder det deg med. Om du og har vært igjennom det same som meg, la meg få høre, lese, se. For jeg vet at det er ikke bare meg som har vært igjennom ting, som har gitt arr på sjelen deres, og spesielt veldig dype med. 

Good night  ;*
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits