Stemmen i hodet

"du er helt ubrukelig!"
"du klare ingenting!"

"du fortjener ikke å ha det godt!"

"Du er løs jente!"

" Du er stygg!"

"DU ER IKKE VERDT NOE FOR NOEN SOM HESLT!"

Yes, jeg har hørt denne stemmen i hodet i mange år. Og livet mitt har ikke vært særlig bra for meg. Dette har jeg vært plaget med dette siden jeg var sammen med psykopaten som hadde manipulerte meg, og gjorde mye vondt imot/ med meg. Og jeg har tenkt mye på det som skjedde og det har plaget meg i alle dei år. 
Men jeg har endelig klart å snu tankegangen, og prøve å tvinge ut stemmen ut av hodet. Og så langt så bra. So far. Men likevel er det en utfordning å handtere dette. Selv om det er 5 år siden, og jeg har flyttet par gonger i løpet av de siste 5årene og det har hjulpet litt. Men jeg har hørt rykter om psykopaten-eksen min at han driver med narkotika. og han har sagt at han har oppnådt mye mer/lenger enn det jeg har. Vel.. han har ikke fagbrev, men det har jeg. har han fast jobb? nei, men det har jeg. Og jeg tru heller ikke at han har det så bra, når han driver på med narkotika. Men meg går det meste i snus, for å holde meg avslappet av alt tenkinga.

Men likevel HAR JEG DET MYE BEDRE ENN HAN, SÅ JEG MÅ TA Å GRIPE SJANGSEN TIL Å VÆRE LYKKELIG PÅ MIN EGEN MÅTE. OG SKYVE BORT STEMMEN HANS UT AV HODET, FOR HAN HAR IKKE NOE RETT TIL Å FORTELLE MEG AT HAN ER MYE BEDRE OG FLINKERE ENN MEG. FOR DET ER HAN IKKE I DET HELE TATT. 
 

Men jeg har nå begge beina på bakken, og hodet mitt fylt med positive tenking og jeg kjenner i mitt hjertet hva som er best for meg. For jeg vil ikke være undertrykt igjen på noe som helst måter. Og jeg kan lese faresignalene, så jeg veit hva jeg skal holde meg vekk i fra. FOR JEG ER MIN EGEN SJEF FOR MEG SELV OG IKKE FOR NOEN ANDRE HELLER.

2 kommentarer

Conny 77

20.08.2016 kl.12:32

Det gleder meg å lese det du skriver.. Inponert at du har fått han ut av livet ditt. Klem.. 😀

denlysesiden

20.08.2016 kl.13:27

Tusen takk Conny 77 :) Det er mye inni hodet som jeg vil få ut, med tanker og erfarninger :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits