Å være fanget i fortiden..Bildet sier seg litt. Og det har jeg opplevd.! Det er temmelig skummelt å bli nedtråkket og undertrykt som jeg hadde blitt den gangen. Og jeg har vært redd for å leve livet som jeg ville ha det, og gått å hørt stemmer inni hodet som mener at jeg ikke er verdt noe for noen som helst. Men det å ta tak i slike ting og få truen på livet, kan også være en krevende men en fornuftig vei. Og vist en ikke våger å gjøre noe, så kommer en ikke noe vei. Da blir en fanget i fortiden. Det er viktig å lære av fortiden, for da er det lettere å ta fatt. 

Det jeg har erfart med er at det var ikke et lykkelig forhold, der jeg fikk opplevd å bli undertrykt og vart veldig dårlig behandlet av en psykopat som jeg var sammen med. Ut i fra dette har jeg lært at jeg ville ikke ha det slik, og har vært på leting etter bedre forhold siden. Noe som jeg endelig har gjort. Han som jeg har holdt på de 3 siste månedene, spurdte meg på søndag om vi skulle bli sammen!! ❤ Og jeg sa nå ja!! For jeg er så lykkelig å ha virkelig møtt han, for dette er en kar som jeg kan virkelig tenke meg å dele livet mitt sammens med. Han får meg til å føle meg trygge og elsket med han og jeg er alltid velkommen hjem til han.

Lykken snur seg når man våger seg!❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

22, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits