26.09.2016

"sjelen vår er styrt av fire usynlige krefter: kjærlighet, død, makt og tid.

Vi må elske, for vi er elsket av gud.

Vi må være innforstått med Den uvelkomme, for da kan vi forstå livet bedre.

Vi må kjempe for å vokse, men uten å bli offer for makten vi oppnår, for vi vet at den ikke er verdt noe som helst. 

Til slutt må vi godta at sjelen vår- selv om den er evig - akkurat nå er fanget i tidens vev, med alle de muligheter og begrensninger som følger med."

Dette er en utklipp som er i årsplanleggeren min for september i år. Med et herlig og fargerikt årsplanlegger som jeg har brukt i år.  Og det står ikke mye fint, og sette litt i kroppen for hver side jeg blar frem i tid. Og mye har fått meg til å tenke litt dypere. 

MEN!En ting har jeg gått å tenkt på;" Føler en at en går og vandre uten mening med livet? Vil meningen med livet følge oss fra første stund eller vil den plutselig komme oss når det skjer livsforandring eller etter fylt 35år?"

Vel, det er ikke så godt å si så mye om. For dette er opp til hver enkelte. Men jeg har følt opp til flere ganger at jeg har mistet meningen med livet, men jeg har klatret meg opp igjen på tråden. Men det skal nå ikke være slik! Nei, det kan ikke det. Vist en har lyst å bli sykepleier eller advokat og det dukker opp et livskrise som gjør livet litt vanskeligere, så ikke mist truen eller tråden. Bare holde seg fast på tråden og ikke slipp. IKKE GI OPP! 

Jeg gav opp etter at jeg var leide av å søke og tomme ord i fra tidligere arbeidsplass. Så søkte jeg på nytt på en helt annet sted etter 2år. Og jeg fikk meg fast jobb som helsefagarbeider, og denne jobben har jeg har i ca 1år nå. 

Og jeg har alltid hatt drømmen om å skifte familie, og den drømmen har komt og flydd sin veg ofte. Men den har jeg fått truen på igjen.

-❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

22, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits