Livet er ikke alltid mørke

Livet kan ikke handle om det vonde som har skjedd i livet, for tross alt har vi mange lyse sider med. For jeg har vært igjennom mye vondt, men har tatt hand om saken for å snu denne veien. 
Jeg er evig takknemlig for vennene mine og familien min, for alt støtten i fra de. De er de viktigste i verden å ha. I tillegg kjenner jeg mange og har en veldig stor familie. Og jeg er evig takknemlig for jeg har møtt kjæresten nå i sommer, og han spurte meg for snart 2 uker siden om vi skulle bli sammen. Jeg og han har omtrent oppført oss som et par i fra dag 1. Livet er herlig kan jeg si! Han er god på mange måter, og han har forandret seg etter han blitt kjent med meg. Men jeg har hørt mye rykter om han at han er galen, men da har jeg sagt :" Jeg er galen jeg med, så de galne har om det godt sammen."

Det ordne seg for snille piker. Vel... Jeg måtte innså denne uka her at jeg kunne ikke ha bilen min lenger. det vart for mye utgifter på den igjennom eu-kontroll, så det var ikke vist i siden verdien på bilen var verdt ingenting om 2 år. Så i morgen kommer jeg til å kjøre rundt i Volvo V50 2011årsmodell.  Jeg har hatt min gode og gamle volkswagen i nesten 5 år, og merker at det følelsemessig på dette. Men jeg gler meg til å bli eiger på en annen bil.

~ peace out 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

22, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits