Å lære og tenke mindre,men positivt


Vi må lære oss å la være å overkoke hodet vårt, for det kan gå hardt for både der opp og rundt omkring i kroppen. For tanker som går å gnage på er som bil med høgt turtall på lavt gir, og over tid er det ikke bra. Selv jeg har kjent stress på kroppen i ulike sammenhenger, men helst i det private sammenhenger. Men hva er det som får oss til å tenke slike tanker som stresser, gir oss frykt og som ødelegger oss? Det kan være i skolearbeid der presset er å være best i alt. Det kan være ting som vi har opplevd som vi ikke ville oppleve igjen og er redd for dette. Ellers små bagateller som "tenk om jeg er gravid nå når jeg går skole?" "det klør i underlivet, tenk om jeg har klamydia?".vettu hva?! Ikke la slike tankene og å gnage over tid. Tru du at du er gravid? Ta en graviditetstest, og det spiller ingen rolle om den negativ eller positivt i hver enkelt sin sammenheng. Tru du at har en eller anna form sex-sykdom? Ta en klamydiatest og flere tester for å finne ut om man har eller ikke. For det blir helsikens dumt å gå med sånt skitt lenge og det kan påvirker på kroppen der en ikke kan få barn. Få det bekreftet og få behandling, og helst ta en klamydiatest for hver partnerskift en har hatt, for da er det lettere å legge skylden på noen. 


En ting jeg har nydelig lært som kan hjelpe mot stress i jobbsammenheng, er å ta et "stilleskrik". Der en kan skjære grimase der du skrike, men dette gjør du stille. Ta opp gjerne hendene slik som når du skal skremme eller tulle med barna. Eller slik som dette bildet nedom her. Når man gjør dette, vil du kjenne det i kjeven og kinna og det er ligger stresset. Du blir bedre etterpå. :) for da forsvinner stresset.God mandag folkens :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits