Lenge siden sist!

Oisann, det var veldig lenge siden jeg har vært her. For jeg har hatt mye ting som har tatt tiden i fra meg. Jeg skal nevne de opp:

1. Jobb, jeg jobber og tar på meg ekstravakter av og til. Og kjæresten min syns jeg jobber langt over 100% når jeg har bare en 86,5% fast stilling. 

2. Matte. Matte-eksamen om 10 dager og jeg jobber på harde livet for å kunne stoffet i boka, slik at jeg ikke sitter på eksamen og ikke skjønner den skitt. 

3. Helsa mi: Snart har jeg ikke hatt menstruasjon på 2 måneder og det tru jeg har mye å si på dette punktet og neste punktet. Sikkert med alt stresset med punkt 4 og punkt 2. Men for 2 uker siden tok jeg en gravidtetstest og fikk positivt. Jeg var helt i sjokk, og viste ikke helt hva jeg skulle gjøre og hvem jeg skulle fortelle det til. Jeg hadde ekstreme symptomer  som veldige humørsvinger, småkvalme, magesmerter, smerter i korsryggen, (ikke mensensmurringer, men som det streker seg der nede), merkelige vonde bryst som kjennes ut som noen borret inni brystvortene og borra som faen og niplene stive som spiker. Og VELDIG VONDT Å TA PÅ.!!?!?! Jeg fikk meg en legetime og levert både urinprøve og blodprøve, men de begge var negative. Men jeg hadde ikke gått på p-pillene på 2 og halve uke siden jeg skulle få mensen, som jeg aldri har fått enda. Og samtidig har jeg og kjæresten min har hatt samleie opp til flere ganger i disse ukene. Enda er jeg usikker på hva dette er og hva som forårsaker dette. Og hvem vet, kanskje eller kanskje ikke er jeg gravid. Får se snart. 

4. Kjæresten min er sjuk. Han har hostet siden mai sier han, og denne hosten har ikke gitt seg enda. Han reiste til legen for snart 5 uker siden, etter det har det vært røngten, CT, en hele haug med blodprøver og vevsprøver. Legene har funne en slags svulst/masse i lungene hans som de har tatt vevsprøve av, men de har tatt for andre gang. Og vist det var for lite å ta test av det, så må dei operere ut en større bit for å få det undersøkt det. Det er mye de mistenker, mange sykdommer og styr. Det var nummeret før kjæresten min skyvet meg vekk i fra dette, men jeg har sagt jeg vil være der for han så han slipper og gå igjennom dette ålene. Men han har vært takknemmelig i ettertid at jeg har vært der for han hjemme hos han. Og spesielt når han var i karatene for legene trudde han hadde turbekilose. 

 

Nei, Vi venter på svar og håper at det løser seg opp  det meste ting snart. Tankene flyr i hodet 24/7, og til tider er det vanskelig å komme gjennom dagen når ting er vanskelig og at det er tøft... JA det er det. Men en kan ikke gi opp håpet. HOLD UT!  Hold ut, så skjer det fantatiske ting. 

Peace out! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits