2016 snart ferdig, hello 2017?

Hei og hoppsann folkens, nå er det snart jul igjen.

Hehe, jeg er ikke flink til å huske at jeg har en blogg, men har hatt en del ting å gjøre de siste ukene. Som sagt har jeg hatt eksamen i matematikk som jeg ikke enda har fått noe svar om enda. Og med matematikken som jeg har jobbet hardt med siden i sommer(juli).  Flere årsaker for at jeg ville ta matte 2PY var å få vekk studielånet mitt og få generell studiekompetanse, så det kan hende lånekassen betaler meg tilbake til neste høst også. 

Men i de siste tiden har jeg tenkt på hva jeg har fått ut av dette året 2016.

 Hva ting har jeg opplevd i 2016 som gjør at dette året er merkeverdig år:

1.første gong tatt opp billån

2.ny bil

3.traff kjæresten min

4.tatt tattovering

5.jobbet skikkelig hardt med matte og tatt eksamen

6. har vore på store konserter i hjemområdet mitt

7. begynte med briller(nærsynt)

8. det siste året med farmora mi, med mye kjøring til lege og matvarehandel osv. og pluss besøkt henne på sykehjem og sykehus. og begravelsen hennes.

9.ny katt(foreldrene mine sin katt)

10. jobbet over 1 år i min faste stilling på arbeidsplassen min. 

Men fleste av disse oppe nevnt er fleste ting som har vært spontane ting som ikke er planlagt. og punkt 8 er nå ikke lett å spå hva tid farmora mi kom til å gå bort heller. Og jeg følte meg voksen når jeg tok opp billån og kjøpte meg ny bil. Og bilen er som en drøm <3 og kjøre. 

Og jeg tenker også nå:  Hva er det 2017 skal bringe eller hva mål jeg skal få gjort i 2017?
Jeg ser for meg en del ting jeg skal få oppleve, slik som å ta bilhenger-lappen, flere tattoveringer , ut og reiser mer. Og gå inn i 2017 som en snusfri person. Nå har jeg vært snusfri i 16dager, der jeg ikke har tatt en eneste snus, røyk eller noe andre form for nikotin. til tross for at lysten på snus er stor. Jeg ventet til jeg var ferdig med eksamen før jeg skulle slutte med snus. Når man skal slutte med noe vanedannet saker, så må man bestemme seg med harde handa og være veldig streng med seg selv. Beste er å kutte heilt ut. 

Jeg tenkte jeg skal blogge hver dag frem til jul. Men jeg har spørsmål til dere der ute, har 2016 vært et merkeverdig år for dere og hva planer har dere for 2017 ?? 

<3


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits