tannlegedag!

I dag har det vært en lang dag med først en dårlig natt med søvn. Der jeg sov først i fra halv 3 på natten til kl5:50. Men jeg bruker å være så veldig effektive på jobb når jeg har sovet lite. Da går jeg hele tiden og passer på at jeg har noe å gjøre på, i stedet for å sitte meg ned også sovner jeg. Så jeg jobbet meg gjennom dagvakten min fram til kl 14:00. Da var det å kjøre 45 minutter for å komme seg til tannlegen. OG LÅG I TANNLEGESTOLEN I 1 OG HALV TIME!! 

Helt ærlig har jeg ikke vært noe flink til å pusse tennene mine, men jeg har vært veldig flinke etter jeg begynte å holde på med kjæresten min. Men er man dårlig til å pusse tennene sine og ikke gjøre det skikkelig, vil hullene komme igjen og igjen. og det som tannlegen min sa at han får høre stadig vekk at tannlegene ikke gjør jobben sin "skikkelig" når fyllingene detter ut eller tenner som knekker. Der det er en tann som er bra, men når det blir flere hull i fra flere sider av tanna og etter flere borringer og fyllinger så er tanna i elendige tilstand. Og tannlegen min har ikke sett så elendig tann en så unge person som meg. Så min 12års-jekselen min oppe til høgre side har fått en midlertidig krone, der jeg skal en krone på tanna etter nyttår. I same slengen i dag trakk vi og visdomtanna som var bakom jekselen som fikk midlertidig krone. Og munnhulen min er så liten at det blir fort trangt når visdomtennene har kommet frem. Jeg har tidligere fjernet 2, og har tatt den tredje i dag. OG jeg merker veldig godt at det vart veldig romslig oppe på den siden der, men greie ikke å si om at det godt når det er vondt enda. i grunnen skulle vi bruke visdomtanna til å ersatte jekselen min, men tannlegen så i dag at visdomtanna har fått seg ett hull og den var dype. Så derfor trekte han den. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits