11.01.2017

Hei og hoppsann alle sammen og hallo til 2017!

Er det noen som planlegger eller har planlagt hvordan dette året skal bringe? Eller hva du skal gjennomføre eller fullføre før dette året er over? Og ikke minst det dei små/store utfordringer/hendelser som dukker opp ikke planlagt, om det skal gjennomføres uansett om det ikke var planen alikevel?!

Jeg har ikke planlagt så mye, men tar en ting om gangen. Jeg har en del ting som jeg har lyst å gjøre som jeg har lyst å gjøre igjen og har lyst å prøve som jeg aldri har prøvd ut før.

Her blandt annet jeg har lyst å gjøre før dette året er over, er:

#dra til syden

#dra på country-festivala

#flytte inn med kjæresten min

#ta en del i oppussingen i huset til kjæresten min

#ha et fantastisk år sammen med kjæresten min 

#bli flinkere til å være sosial med nye og gamle kjente

#holde ut dette året snusfri (har vært snusfri i 47dager)

#minst å gå på et fjelltopp i dette året

Men det er viktig å ikke sette opp for mange og store mål å gjennomføre, for det kan bli vanskelig å gjennomføre. Men det kan hjelpe å sette eitt stort mål, men ha mindre etapper for å nå målet med babyskritt.  

Hvordan skal ditt år bli?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits