Lærdom i fra fortida:løp fra den eller lær i fra denHan fortelle oss klokt han Rafiki. Det gjør han. Det har han lært meg og. Til tross for at fortiden var smertefulle og tøffe, så må man løpe i fra fortiden eller lære noe av den. Der jeg først velgte å løpe i fra den, og det gav meg angst. Jeg måtte være mer på vakt og kunne se bak om dørene, par gonger ekstra over skulder om jeg gikk på gaten og var livredde at eksen skulle komme å banke meg ut av det blå. Jeg hadde det tøft nedbrutt både fysisk og psykisk, men verst psykiske har det vært mer plaget av. Psykiske arr setter seg hardere i kroppen enn fysiske. Jeg greidde å vane meg av dette folk kunne legge hand på halsen min(ikke for å kvele meg, men bare la håndflaten på siden av halsen). Men de psykiske problemene tok lenger tid dessverre. Jeg ble kalt det ene og det andre og mye stygt, manipulert på mange måter. Han kalte meg så mye stygt og bryt meg langt ned. Jeg var helt ned på bunnen, ødelagt inni meg. Men jeg kom meg ut av dette helvete. Da følgte stemmen hans inni hodet mitt, og det følgte meg i 5år etter veien. Men det begynte å toppe seg for snart 3år siden. Jeg hadde sambuer på denne tiden og gikk å maste på å få unger med han. Men han sa titt og ofte at han skulle leve livet og han var IKKE klar for noe unge da. Og stemma inni hodet fortalte meg at jeg var ikke familie-materiale og jeg heller var mer puledukke. Dette forsetter fram til påsken for 2år siden og da min eks-sambuer gjorde det slutt med meg. Da raknet hele meg. Stemma herjet enda verre enn før og tok kontroll over alt. Jeg mistet helt kontroll på livet, og jeg ga opp alt. Jeg sto på et punkt der jeg viste ikke hva jeg ville videre i livet, hva jeg skulle gjøre av meg, skulle jeg være der eller skulle jeg flytte. Omsider fikk jeg jobb og flyttet hjem på kjente trakter, da klarte jeg etterhvert og fikk samle tankene og sortere de enda mer at jeg endelig fikk grep på livet igjen. Endelig for nesten 1år siden fikk jeg ut stemma for godt. Ingen til å gjøre meg til skade psykisk inni meg. Endelig, så kunne jeg føle meg fri.

Jeg tok enkle grep: 1. Hva vil jeg med livet mitt? Jeg vil gjennomføre familie-drømmen som jeg har alltid ønsket meg.

 2. Hva må jeg endre på for at jeg skal ha det godt? Ikke forhast med noen og ikke kast meg selv som et sex-objekt til mannfolk(brukte sex for å dempe smertene og stresset i kroppen min)

3. Hva må jeg gjøre? VÆRE STRENGE MED MEG selv! 

Gå i gjennom det man har vært igjennom og lære i fra det som hjelpe deg i fremtiden. Beste er å lære i fra det 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits