tannhygiene

Her kommer det er veldig ærlig innlegg, jeg håper ikke andre kan klare seg og snu seg før de havner i fellen slik som meg. Jeg, har slurvet med tannpussen dei siste 10årene mine av livet mitt. Jeg har vært hos tannlegen i ny og ne i mange år og borret hull ettter hull, der jeg har mistet tellingen på dette. Men jeg ville ha tippet over 100 hull som jeg har ordnet. Og de siste månedene har jeg vært hos tannlegen og trekt en visdomtann, og fått en krone på en jeksel.

Jeg var med tannlegen i går( den nye tannlegen som jeg har gått til de siste 4gangene). Jeg hadde mistet en fylling på en tann også hadde han plan om å ta å se på et av hullene. Jeg har masse små hull, og jeg har hørt de siste gangene jeg har vært der. "Det ser ut som det er kronisk, eller det holder på å bli eller har vært det lenge." har tannlegen sagt til tannpleieren. Men jeg fikk dommen i går. Det er kronisk karius, og det er takket for alle dei kveldene jeg har bare glemt tannpuss eller ikke brydd meg så mye med det i det store og det hele. Tannlegen som jeg går til, har i grunnen ikke sett til maken på hvordan tennene mine ser ut. "Det ser ut som et lappeteppe!" har han sagt. Tannlegen har sagt at det er bare en jævlig stor løgn dette med å borre når det er hull i tennene. Tannlegene greie ikke å fikse, men dei legger på midlertidige løsninger slik at det skal plage mindre. Men heldigvis for min del har jeg små hull med kronisk karius, men det har vært der en god stund så de har stoppet utviklingen sin. 

MEN JEG HAR FÅTT VELDIG STRENGE BESKJED!

BRUK TANNTRÅD OG FLUOR!

For tennene skal vare livet ut. 

Så det er et ønske i fra meg; uansett hvem du er og hvem som er dine nærmeste, små og store,

IKKE hopp over en tannpuss! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits