trening og kosthold endringer de siste måneden

Hei og hoppsann!  
Her er jeg ikke så ofte, men jeg har hatt grunn til det. I ca over 30 dager har jeg prøvd å endre kostholdet mitt og begynt å trene.  Det hjalp en god del at jeg har kronisk hull i tennene mine, og må holde meg langt unna sukker eller bruke fornuft sa tannlegen min.  Men jeg som er veldig til en søt-tann, er veldig glad i det søte. Men det er vanskelig å finne et hvert som uten sukker.  Så det har gått mest i frukt og grønnsaker. eller har jeg erstattet sukker med sukrin. 
 

Jeg har trent i 30 dag ++, ved bruk av appen "30days fitness challengs" og "30days cardio challeng". Jeg har glemt å ta tatt før bilde av meg selv, men jeg ser resultat på meg selv. Det har vært mye styrke trening, så vekta går ned, men muskler får jeg. JEg har endret tankegangen, og kjørt på med treningen. Og jeg har ikkje gått glipp av en eneste dag heller. Jeg vart litt bekyrmet her en annen dag, der jeg vart veldig dårlig når jeg trente hardt  og hadde drukke MYE vann den dagen og spist MYE til middag. Da måtte jeg legge meg ned på litt, så fikk jeg komme meg til igjen og kjørte på med resten av øvelsene. 

for par uker siden tok jeg å fjernet en visdomtann(den siste) og har hatt smerter i skjeven lenge i ettertid pga av den vart trakk ganske nær hovednerven. så det og har forstyrret treningen og kostholdet litte grand. Også fikk jeg fjernet fløflekk ,som jeg har på min høgre pupp i kløfta. Jeg fikk svar tilbake at det var ikke noe kreft i den fløflekken. Så det er nå en gladnyhet.  

jeg har nå drivet med å spille på mobilen, men jeg har knapt spilt noe på mobilen etter jeg begynte å trene, ofte jeg ser etter motivasjonen til trening og ete sunt i gjennom "Pintrest". jeg er nesten stolt av meg selv. Men jeg kjøpte sims4 her for litt siden. Men da ofte jeg belønner meg selv med å trene først , før jeg spiller noe eller åpner pcen.

Jeg har omtrent budd med kjæresten min det siste måned også. Jeg syns at jeg har bedre rutiner her enn det jeg har hjemme med foreldrene mine. husker og pusser tenner, og passer bedre på meg selv med å ete sunt. 

JEg syns jeg burde bli bedre å blogge mer. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits