DEN STØRSTE FEILEN ER Å GI OPP!!

Du kan tenke deg at du setter deg et mål. Et veldig stort et. Du setter i gong med å nå det målet, men litt etter litt gir du deg på det for det er håpløst, mister motivasjonen til å gjøre det du skal får å nå målet. og du tenker : " DETTE KLARER JEG IKKE!" 

STOOOOOOOOOPP!!!
Dette er den største feilen en kan gjøre. Feilen er Å GI OPP. Denne feilen får oss til å føle at vi er ikke sterk fysisk eller psykisk, mangel på selvtillit og for lite viljestyrke. Vist en har følt seg som er taper fra før en begynte å prøve, men feilet.  Så da må er en virkelig en taper. Men det kan du gjør noe med det. For det er ikke kroppen som sier at dette klare en ikke, men det er opp i hodet. For det er opp i hodet at psyken må endres, vist en skal må det . SENEST I GÅR gjennomførte "30days fitness challengs" nivå 1. For jeg har psyket meg selv opp i hodet for at JEG SKAL FÅ DET TIL OG JEG NEKTER OG GI MEG. Og jeg har stått på å trenet som bare juling, og kjente på kroppen at dette var godt. Jeg har så mye mer energi, får mer muskeler, og stramme huden enda litt mer. vekten har gått opp og ned, men på vei nedover. Jeg satte meg en et ganske stort mål, og det er å gå ned 18kg og komme meg inni bunaden min til 20mai. Nå har jeg 14kg igjen å miste til den tid.  Jeg har så lyst å komme meg inni bunaden min uten å føle at jeg har på meg en korsett, og det er umulig å sy den ut på grunn av alderen på bunaden. For den arvet jeg fra farmora mi.<3 Og jeg elsker å gå i bunad. så jeg håper på at jeg skal greie å komme meg inni den til den tid og den skal passe perfekt!
 

Så lær dere å ikke å gi opp. selv om det kan være en veldig hard vei, men kjør på. hva kan du tape på vist du endelig oppnår noe? du taper ingenting, for du vinner ved å oppnå målet. 
 

Er det vanskelig å oppnå et mål? lag et stort et, men del opp målet. for eks: gå ned 5kg innen en  måned, neste gå ned 5 kg til osv. 
NO pain No gain! sHUT UP AND TRAIN! 

- <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DenLyseSiden

DenLyseSiden

23, Ørsta

Her skriver jeg om livet mitt i en hemmelig måte, der jeg kjemper imot foritda, der jeg lære av ting og lever livet mitt slik som jeg vil ha det nå. Men jeg skriver det som poper inni hodet mitt er det noe som jeg vil ta opp noe som jeg har vært igjennom eller en problemstilling som sikkert mange kjenner seg igjen i.

Kategorier

Arkiv

hits